Uyuşturucu ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

Uyuşturucu ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı, başlıklı haberin detayında; İçişleri Bakanlığı koordinesinde bugün 81 ilde saat 11.00'de eş zamanlı olarak düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Denzili'de Vali Ali Fuat Atik başkanlığında yapıldı.

Uyuşturucu ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı 81 ilde olduğu gibi Denizli’de de gerçekleştirildi. Valilik Konferans Salonunda yapılan toplantıya; Vali Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Özer, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel Yanık, İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür V. Kadriye Özer Bici, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici katıldı. Toplantıda; İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan sunumlar yapıldı. Vali Ali Fuat Atik’in de konuşmalarının ardından genel değerlendirmelerde bulunuldu. Daha sonra tespit edilen sorunlar ile bunlara karşın sunulan görüş ve öneriler değerlendirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Uyuşturucu ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "07.09.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Uyuşturucu ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.