Uygulamada 8 araç trafikten men edildi

TAKİP ET

Uygulamada 8 araç trafikten men edildi, başlıklı haberin detayında; Menteşe'nin Kötekli Mahallesinde Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen alkol uygulamasında 2 saatte 270 araç sorgulandı.

Reklam
Reklam

Menteşe’de üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Kötekli Mahallesinin giriş ve çıkışlarında Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme, Bölge Trafik ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince alkol uygulaması gerçekleştirildi.

Uygulamada 270 araç sorgulanırken, 11 araç sürücüsü hakkında alkollü araç kullanmaktan 40 araç ise Karayolu Trafik Kanununun muhtelif maddelerinden olmak üzere toplamda 47 sürücüye 34 bin lira cezai müeyyide uygulandı. Uygulamada 8 araç da trafikten men edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Uygulamada 8 araç trafikten men edildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Uygulamada 8 araç trafikten men edildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.