Uygulama yapan polisi görünce otomobilini bırakıp kaçtı
Uygulama yapan polisi görünce otomobilini bırakıp kaçtı, başlıklı haberin detayında; Bolu'da, seyir halindeyken uygulama yapan trafik polisini gören sürücü, otomobilini önce geri geri sürdü daha sonra bırakıp kaçtı.
Edinilen bilgiye göre, Tabaklar Mahallesi Ali Rıza Tekemen Caddesi'nde seyir halinde olan bir sürücü uygulama yapan polis ekiplerini görünce aracını geri geri sürmeye başladı. Polisin dikkatini çeken sürücü yapılan dur uyarısına rağmen trafiğin içinde 100 metre boyunca geri gittikten sonra araçtan inerek kaçtı. Polis ekiplerinin dur uyarısına uymayarak kaçan sürücünün otomobili, ekipler tarafından çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.
Sürücünün yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, trafik güvenliği tehlikeye düşürüldüğü gerekçesiyle araç plakasına ceza uyguladı.Uygulama yapan polisi görünce otomobilini bırakıp kaçtı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 05.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Uygulama yapan polisi görünce otomobilini bırakıp kaçtı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)