Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm full izle (son bölüm) 5 Nisan 2021 YouTube TRT1! Melikşah da diz çöken Tekiş sonunu bekliyor!

TAKİP ET

Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm bu akşam TRT1 ekranlarında yayınlanıyor. 5 Nisan 2021 de TRT1 televizyonunda ekrana gelen Uyanış Selçuklu 27. bölüm de, ekiş ile girdiği taht mücadelesini kazanan Melikşah, Tekiş'e diz çöktürmüş, boynuna yay kirişini geçirmişti. Tekiş'in acıklı akıbeti ölüm mü olacaktır, yoksa Melikşah'ın merhameti Tekiş'in sağ kalmasına yetecek midir? Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm full izle, Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm tek parça izle gibi aranmaların Youtube linki haber16.com da!

Reklam
Reklam

Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm bu akşam TRT1 ekranlarında yayınlanıyor. 5 Nisan 2021 de TRT1 televizyonunda ekrana gelen Uyanış Selçuklu 27. bölüm de, ekiş ile girdiği taht mücadelesini kazanan Melikşah, Tekiş’e diz çöktürmüş, boynuna yay kirişini geçirmişti. Tekiş’in acıklı akıbeti ölüm mü olacaktır, yoksa Melikşah’ın merhameti Tekiş’in sağ kalmasına yetecek midir? Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm full izle, Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm tek parça izle gibi aranmaların Youtube linki haber16.com da!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 27. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE (TIKLAYINIZ)

Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm izle! Uyanış Selçuklu 27. bölüm ile ekrana gelen son bölüm özetinde, Tekiş ile girdiği taht mücadelesini kazanan Melikşah, Tekiş’e diz çöktürmüş, boynuna yay kirişini geçirmişti. Tekiş’in acıklı akıbeti ölüm mü olacaktır, yoksa Melikşah’ın merhameti Tekiş’in sağ kalmasına yetecek midir? Kınık Obası’nda Efruz’u fark eden Livya, onu Kınık Alplarına teslim etmek için harekete geçmiş fakat Hasan Sabbah tarafından ağır yaralanmıştı. Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm tek parça izle!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM FULL İZLE

Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm izle! Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm de, Livya daldığı ölüm uykusundan uyanıp Efruz’un ve Faysal’ın bir Batıni olduğunu söyleyecek midir? Bu vesileyle Turna, babası İlteber’in Batınilerce öldürüldüğünü öğrenecek midir? Sırrı öğrenen Hasan Sabbah, Başulu’yu kaçırmayı başarmıştı. Sabbah, Başulu’yu neden kaçırmıştır? Onu tutsak ederek hangi emeline varmayı planlamaktadır? Geri vermek için Başulu’ya karşılık Sencer’den hangi mühim şeyi isteyecektir? Tapar en sonunda emeline ulaşmış ve emir olacağını öğrenmişti. Sultan Melikşah tarafından Şelemzar Emiri tayin edilen Tapar’ı nasıl bir sürpriz beklemektedir?