Üsküdar'da Filenin Sultanları heyecanı dev ekranda yaşanacak

İSTANBUL, (DHA) - ÜSKÜDAR Belediyesi, 2026 FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın karşılaşmalarını vatandaşlarla birlikte izlemek üzere Bağlarbaşı Kültür Merkezi avlusunda özel etkinlikler düzenlediğini duyurdu

- ÜSKÜDAR Belediyesi, 2026 FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın karşılaşmalarını vatandaşlarla birlikte izlemek üzere Bağlarbaşı Kültür Merkezi avlusunda özel etkinlikler düzenlediğini duyurdu.

Filenin Sultanları'nın Brezilya'nın Brasilia kentinde oynayacağı Hollanda karşılaşması, bugün saat 22.30'da dev ekrandan canlı yayınlanacak. İlçedeki sporseverler, milli heyecana hep birlikte ortak olacak.

Milli takım heyecanı 6 Haziran'da da devam edecek. Türkiye'nin İtalya ile oynayacağı mücadele de saat 21.30'da Bağlarbaşı Kültür Merkezi avlusunda kurulacak dev ekrandan canlı olarak izlenebilecek.

Üsküdar Belediyesi tarafından hazırlanan etkinlik alanında vatandaşlar, açık havada maç keyfi yaşayacak. Milli takım coşkusunun paylaşılacağı organizasyonlarda voleybolseverler bir araya gelerek Filenin Sultanları'na destek verecek.

2026 FIVB Voleybol Milletler Ligi ilk hafta karşılaşmaları kapsamında Türkiye; Dominik Cumhuriyeti, Hollanda, İtalya ve Bulgaristan ile karşı karşıya gelecek. İlk hafta etabının önemli mücadelelerinden olan Türkiye - Hollanda ve Türkiye - İtalya karşılaşmaları, Bağlarbaşı Kültür Merkezi avlusunda takip edilebilecek.


DHA