Ünlü şarkıcının konserini polis bastı... Hayranlarına ceza yağdı

TAKİP ET

Çeşme'de sahneye çıkan ünlü şarkıcı Berkay'ın konserini sosyal mesafe ihlal edildiği gerekçesiyle polis bastı. Polis, maske takmayan Berkay'ın hayranlarına ceza kesti. Ünlü şarkıcı olayın olduğu sırada sahneden inmek zorunda kaldı.

Reklam
Reklam

Milliyet'in haberine göre koronavirüs salgınından sonra Çeşme'de hayranlarıyla buluşan Berkay Şahin'in sahnesinde, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmayınca, mekanı polisler bastı. Çok sayıda polis mekana girince, şarkıcı sahneden inmek zorunda kaldı. Polis, sosyal mesafeye uymayan ve maske takmayan vatandaşlara, cezai işlem uyguladı.

Sahne öncesi bütün tedbirlerin alındığını gören Berkay Şahin, performansına başladı. Ancak eğlenceye kendini kaptıran kalabalık, bir süre sonra mesafeye dikkat etmeyip maskeleri çıkarınca ceza yemekten kurtulamadı.

Kanal D'nin müzik-eğlence programı "Çok Akustik" programında sanatçı Ercan Saatçi'nin konuğu olan Berkay çok özel açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, kızları Arya ve Zeynep'ten de bahsetti. Kızlarının onun için çok kıymetli olduğuna değinen ünlü şarkıcı "Hayat kızlarımdan öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılıyor" dedi.