Ünlü komplo teorisyeninden akıllara durgunluk verecek iddia: "Yeraltına açılan gizli bir kapı var"

TAKİP ET

Ortaya attığı komplo teorileriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Scott C. Waring'den bir iddia daha geldi. Waring, yer altına açılan gizli bir dünyanın kapısını bulduğunu söylüyor.

Reklam
Reklam

Google Earth kullanan bir kişi, harita üzerinde görünen tuhaf görüntünün Endonzeya sahilinden yeraltına açılan gizli bir dünyasının giriş kapısı olduğuna inandığını söyledi. Komplo teorileri ile tanınan Scott C. Waring tarafından yayınlanan görüntüler, küçük bir adanın kıyısında görünen dikdörtgen şekilli bir nesneyi işaret ediyor.

Sıra dışı görüntü muhtemelen harita yazılımında basit bir hatadan kaynaklanırken, Scott'ın bu konuda sansasyonel fikirleri var. Ünlü komple teorisyeni, Youtube kanalı ET Data Base'de yaptığı açıklamada sıradışı görüntü için "Şuna bakın, bir yeraltı üssünün giriş kapısına benziyor" ifadesini kullandı.

Scott kanalında yaptığı açıklamada "Burası tamamen ıssız bir yer, etrafta hiçbir şey göremezsiniz. Burası uzaylıların insanlardan uzakta üs kurabileceği türde bir yer" dedi. Scott'a göre keşfettiği giriş 20 metre uzunluğunda 46 metre genişliğinde. Scott'ın "Tamamen doğa dışı" dediği bu nesne, komplo teorisyenine göre uzaylıların yeraltı üssünün girişi.

İzleyenler, Scott'ın Youtube kanalında paylaştığı bu görüntüleri "ilginç" buldu. Scott, geçmişte Mars'ta bir kadın ve bir porsuk olduğuna dair tuhaf iddialarda bulunmuştu ve Dünya'nın üzerindeki dev bir bulutta uzaylı yüzü gördüğünü söylemişti. Google Earth ve Google Maps üzerindeki tuhaf görüntülerden komplo teorileri üretmek yeni bir şey sayılmıyor. Geçen ay bir kullanıcı Antartika üzerinde karaya oturmuş bir UFO göründüğünü iddia etmişti.