Ünlü futbolcunun kalbini çaldı, hayatı değişti

TAKİP ET

O, dünyanın en zengin, yakışıklı ve çapkın futbolcularından birinin kalbini çaldı. Üstelik onu evliliğe bile özendirdi.

Reklam
Reklam

Küçük bir kasabada doğup büyüyen, garsonluktan tezgahtarlığa birçok iş yapan genç kadın şimdi, belki de bir zamanlar hayalini bile kurmadığı bir hayatı yaşıyor. Yanında hayatının aşkı ve çok sevdiği dört çocukla birlikte.

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, dünyanın en güzel kadınlarından biri olan model sevgilisi Irina Shayk'tan ayrıldığında herkes onun bir sonraki sevgilisini merak ediyordu.

Uslanmaz Ronaldo, bazen sevgililerini aldatmaktan bile çekinmeden güzel kadınlarla seri halde flört ediyordu çünkü.

Ama günün birinde ona artık yerleşik ve düzenli bir hayat sürmeyi düşündüren İspanyol güzeliyle tanıştı: Dansçı ve model Georgina Rodriguez.

O güne kadar taşıyıcı anne aracılığıyla bir erkek çocuk sahibi olan Ronaldo, Rodriguez ile birlikteyken üç çocuk sahibi daha oldu.

Rodriguez ile birlikte bir kız çocukları oldu. O bebeğe yakın yaşta ikiz bebekleri dünyaya geldi. Şimdi Ronaldo ve Rodriguez, dört çocuklu ve mutlu bir hayat sürdürüyor.

İspanya'nın 13 bin nüfuslu Jaca adlı küçük bir kasabasında dünyaya gelen Georgina Rodriguez, orada bir süre garson olarak çalıştı. Sonra dil öğrenmek için İngiltere'nin Bristol kentine gitti ve çocuk bakıcılığı yaptı. 

Onun ardından ülkesine döndüğünde Madrid'de ünlü bir moda markasının mağazasında tezgahtarlık yaptı.

Dans eğitimi gören Rodriguez, bir yandan da modellik yapıyor. 22 yaşındaki genç kadının Ronaldo'nun dikkatini Madrid'de yine ünlü bir moda mağazasının etkinliğinde çektiği biliniyor. Ondan sonra da ilişkileri kısa sürede gelişti.

Ronaldo geçen yıl sevgilisine evlenme teklif etti ve çift nişanlandı.Ronaldo ile Rodriguez'in iki yıl önce bir kız bebekleri oldu. Ondan önce de taşıyıcı anne yöntemiyle biri kız diğeri erkek ikiz bebekleri dünyaya geldi.Ronaldo'nun 8 yaşında bir de oğlu bulunuyor.

Georgina Rodriguez, her ne kadar kendisi sadece bir çocuk dünyaya getirmiş olsa da Ronaldo'nun diğer çocuklarına da annelik yapıyor. Sık sık onlarla birlikte çekilen pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Ronaldo ile birlikte hayatı da eskisinden farklı hale gelen genç kadın, futbol etkinliklerinde de nişanlısını yalnız bırakmıyor.