Ünlü çiftin unutulmaz günü... Yanardağın zirvesinde "Evet"

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni çift yanardağın zirvesinde hayatlarının en mutlu gününü yaşadı.

Reklam
Reklam

Kanadalı ünlü çift Alison ve Jarod dünyayı geziyor ve seyahatleri süresince görüntülediği fotoğrafları sosyal medyadan paylaşıyor. Gezgin çiftin son durağı Güneydoğu Asya ülkesi Endonezya oldu. İkili, Endonezya'nın turistik cazibe noktalarından biri olan ve aktif halde bulunan 2 bin 300 metrelik Bromo Yanardağı'na tırmandı. Bromo Yanardağı'nın zirvesine ulaşan Jarod, kız arkadaşı Alison'ın önünde diz çöktü ve "Benimle evlenir misin?" diye sorarak evlilik teklifi yaptı.

Erkek arkadaşı Jarod'ın evlilik teklifi ile şaşkına dönen Alison, teklifi kabul etti ve yüzüğü parmağına taktı. Şubat 2019'da çekilen görüntüleri sosyal medya hesaplarından yeni paylaşan çift, hayatlarında ilk defa bir yanardağa tırmandıklarını ve bu anın ikisi için de son derece özel olduğunu belirtiyor. Jarod, Alison'a evlilik teklifi yaptığı günü unutamadığını, Alison'ın yaşananlar karşısında şoke olduğunu ve inanmakta zorlandığını söylüyor. Teklifle gözyaşların boğulan Alison yanardağın tepesinde defalarca "Evet" dediğini ifade ediyor.

Jarod, evlilik teklifi için kendisine yardımcı olan arkadaşları Jenny ve Su'ya da minnettar olduğunu vurguluyor. Kanada'nın Ottowa kentinde formasyon eğitimi alırken tanışan çiftin arasındaki arkadaşlık bir süre sonra aşka dönüştü. Çift hayatlarını gezerek ve her anını dolu dolu yaşayarak geçiriyor.