Ünlü aktörün kızı artık büyüdü... Babası için duygulandıran paylaşım

TAKİP ET

Hızlı ve Öfkeli filminin kahramanı Paul Walker, 40 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

Reklam
Reklam

Walker'dan geriye kalan en önemli varlık ise kızı Midow Rain. Midow Rain, babasıyla ilgili duygu dolu bir paylaşım yaptı. Zamanında röportajlarında sık sık kızından bahseden Walker, onun büyüyüp güzel bir genç kadın olduğunu maalesef göremedi. Paul Walker 2013'te hayatını kaybettiğinde Meadow 15 yaşındaydı küçük bir çocuktu. Meadow Walker şimdi 20 yaşında, hayat dolu bir genç ve çocukluğunun tüm güzelliğini hala taşıyor.

Nadiren paylaşım yapan Midow Rain, sosyal medyada yine de ilgiyle takip ediliyor. Genç kadının instagram'da 1.6 milyon takipçisi var. Midow Rain son olarak geçtiğimiz günlerde, babasının bir domuzla havuzda olduğu ve gülümsediği fotoğrafını paylaştı. Midow Rain, fotoğrafı “Thinking of you xx,” (seni düşünürken xx) cümlesiyle paylaşarak duygu dolu anlar yaşanmasına yol açtı. Paylaşımın altına, ünlü yıldız Paul Walker'ın Hızlı ve Öfkeli filminden oyuncu arkadaşları da yorumda bulundular.

Filmde eşini canlandıran arkadaşı Jordana Brewster, “I love this picture” (bu fotoğrafı sevdim) diyerek duygularını dile getirdi. Midow Rain de karşılıksız bırakmayarak, “me too! & I love you.” ben de! Seni seviyorum" yorumunda bulundu. Ölümünün üzerinden yaklaşık 6 yıl geçen Paul Walker, kızını da vicdan sahibi bir birey olarak büyütmüş. Midow Rain, babası adına Paul Walker Vakfı'nı açtı, görevleri kısaca 'iyilik yapmak'.

Çok sayıda ünlünün başlattığı hayır çalışmalarına katkıda bulunuyorlar. Vakıf, aynı zamanda deniz bilimi üzerine çalışan öğrenci ve araştırmacılara burs olanakları sağlıyor. Meadow hayranlarını burs yarışmasına katılma konusunda cesaretlendirmek için babasıyla olan çeşitli fotoğraflarını paylaşıyor.