Üniversitesi öğrencileri için bir araya geldiler

TAKİP ET

Üniversitesi öğrencileri için bir araya geldiler, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Düzce Üniversitesi'nin açılmasına az bir süre kala Düzce Valiliğince güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Düzce Üniversitesi 4 Ekim’de öğrencilere kapılarını açıyor. Yüz yüze eğitime gelecek olan binlerce öğrenci için Düzce’de güvenlik önlemlerinin alınması ve çeşitli güvenlik konularının görüşülmesi için Düzce Valiliği’nde toplantı düzenlendi. Düzce Valisi Cevdet Atay’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Toplantıda gelecek öğrencilerin güvenliği konuşulurken, Üniversite çevresinde hem jandarma hem de polis ekiplerince geniş güvenlik önlemlerinin alınması görüşüldü.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Üniversitesi öğrencileri için bir araya geldiler" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Üniversitesi öğrencileri için bir araya geldiler başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.