Üniversitelilerin deniz sefası

TAKİP ET

Üniversitelilerin deniz sefası, başlıklı haberin detayında; Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşları sahillerle buluşturmak hedefiyle düzenlediği ücretsiz 'Mavi Tur' seferleri, bu kez üniversite eğitimi için Bursa dışından gelen gençleri ağırladı.

Reklam
Reklam

Bursa’nın ovasından dağına, tarihi ve kültürel mirasından denizine kadar tüm değerlerinin vatandaşlar tarafından hissedilmesi hedefiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ücretsiz ‘Mavi Tur’ seferlerine bu kez üniversiteli gençler konuk oldu. Bursa İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünde düzenlenen “Bursa’ya Yolculuk, Bursa’da Zaman” projesine ev sahipliği yapan Mavi Tur’a Kredi Yurtlar Kurumu ve Diyanet Vakfı Yurtlarında kalan ve Uludağ Üniversitesi ile Bursa Teknik Üniversitesi’nde eğitim gören 800’e yakın öğrenci katıldı.

Bursa sahillerini canlı müzik eşliğinde tanıma imkanı bulan gençler, keyifli bir gün geçirdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Üniversitelilerin deniz sefası" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.10.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Üniversitelilerin deniz sefası başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.