Üniversite personeli sokak hayvanlarını unutmadı

TAKİP ET

Üniversite personeli sokak hayvanlarını unutmadı, başlıklı haberin detayında; Kilis 7 Aralık Üniversitesi personeli tarafından sokak hayvanlarına mama bırakıldı.

Reklam
Reklam

Kilis'te normalin üzerinde seyreden kar yağışı ve soğuk havanın, sokak hayvanlarının yiyecek bulmasını zorlaştırması ve vücut ısılarının korunmasını güçleştirmesi üzerine 7 Aralık Üniversitesini harekete geçti. Belirli noktalara sokak hayvanları için mamalar ve özel olarak yaptırılan kedi evleri yerleştirildi. Sokak hayvanlarının yiyecek ve barınma sıkıntısının sonlandırılması için yapılan çalışmalar önümüzdeki süreçte de devam edeceği bildirildi.




Üniversite personeli sokak hayvanlarını unutmadı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Üniversite personeli sokak hayvanlarını unutmadı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)