Ümraniye'de kadın şahıs yaptığı hırsızlığa çocuğunu da karıştırdı

TAKİP ET

Ümraniye'de kadın şahıs yaptığı hırsızlığa çocuğunu da karıştırdı başıklıklı son dakika haberinde; Ümraniye'de bir tuhafiye dükkanından yaptığı hırsızlığa çocuğunu da alet eden anne pes dedirtti. Çaldığı ürünleri çocuğuna vererek gizlenen utanmaz hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı.

Reklam
Reklam

Yaşanan utanç verici hırsızlık Ümraniye Esenevler Mahallesi’nde bir tuhafiye dükkanında gerçekleşti. İddiaya göre tuhafiye dükkanına küçük çocuğuyla birlikte giren kadın, müşteriymiş gibi davranırken yaşlı dükkan sahibini oyaladı. Kadın şahıs iç içe geçirdiği ürünleri çocuğuna vererek sakladı. Sakladığı ürünlerle dükkandan çıkan çocuk, güvenlik kameralarına yakalanmaktan kaçamadı. Yaptığı yanlışa küçük çocuğunu da alet eden anne ise pes dedirtti. Bu kadar da olmaz dedirten hırsızlık olayı, tuhafiye dükkanının güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Ümraniye’de kadın şahıs yaptığı hırsızlığa çocuğunu da karıştırdı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Ümraniye’de kadın şahıs yaptığı hırsızlığa çocuğunu da karıştırdı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.