Ümraniye'de asker eğlencesinde trafik magandaları alt geçidi trafiğe kapattı

Ümraniye'de asker eğlencesinde trafik magandaları alt geçidi trafiğe kapattı, başlıklı haberin detayında; Ümraniye'de bir grup, asker eğlencesi adı altında araçların camlarından sarkarak trafikte seyretti. Trafik magandaları daha sonrada alt geçitte araçlarını durdurarak trafiği kesti. Trafikte duran sürücüler kornalara basarak tepki gösterdi. Sözde eğlencede korkulan olmazken o anlar araç kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Ümraniye'de Necip Fazıl Mahallesi, Necip Fazıl Alt Geçitinde meydana geldi. Asker eğlencesi adı altında toplanan bir grup, trafikte seyir halinde otomobillerin camlarından ve kapılarından sarkarak yolda hareket etti. Trafik magandası grup daha sonra alt geçidi trafiğe kapatarak araçlarından indi. Araçlarından inen kişilerin, askere gidecek kişiyi havaya fırlatmak için trafiği kestiği görüldü. Dakikalarca trafiği kesen trafik magandalarına diğer sürücüler korna basarak tepki gösterdi. Gerçekleşen sözde eğlencede trafikte tehlikeli bir şekilde otomobillerin camından sarkan ve tehlikeli hareketler yapan kimse şans eseri yaralanmadı. Trafikte tehlikeli şekilde devam eden ve trafiği kapatan grup araç kamerasına yansıdı.




Ümraniye'de asker eğlencesinde trafik magandaları alt geçidi trafiğe kapattı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 31.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Ümraniye'de asker eğlencesinde trafik magandaları alt geçidi trafiğe kapattı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)