Uluslararası Türk Kültür ve Miras Vakfı, depremzede çocuklar için sanat etkinliği başlattı

TAKİP ET

Uluslararası Türk Kültür ve Miras Vakfı, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklara destek amacıyla dünya çocukları ve gençleri arasında sanat etkinliği düzenliyor

Reklam
Reklam

Uluslararası Türk Kültür ve Miras Vakfı, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklara destek amacıyla dünya çocukları ve gençleri arasında sanat etkinliği düzenliyor.

Merkezi Bakü'de bulunan Uluslararası Türk Kültür ve Miras Vakfı, "Türkiye Çocuklarına Sevgi İle" temalı uluslararası sanat etkinliği başlattı.

Etkinlik kapsamında çeşitli ülkelerden 16 yaş altı çocuk ve gençler, Türkiye'deki depremzede çocuklarla dayanışma sergilemek için resimler yapacak.

Etkinliğe katılmak isteyenler 10 Nisan 2023'e kadar başvuruda bulunabilecek.

Katılımcıların çizecekleri resmin yüksek çözünürlükte fotoğrafını "e.tanaguzova@itchf.org" e-posta adresine, orijinalini ise Uluslararası Türk Kültür ve Miras Vakfının Bakü'deki merkezine göndermesi gerekiyor.

Projenin katılımcılarına Vakıf tarafından sertifika verilecek, seçilmiş resimler katalog şeklinde yayımlanarak Türkiye'deki depremlerden etkilenen çocuklara gönderilecek.


AA