Uluslararası Gelibolu Maratonu yarın başlıyor

TAKİP ET

Uluslararası Gelibolu Maratonu yarın başlıyor, başlıklı haberin detayında; Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Uluslararası Gelibolu Maratonu, 11 ülkeden yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katılımıyla yarın başlıyor.

Reklam
Reklam

’Pes Etmeyenlerin İzinde’ mottosu ile bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Uluslararası Gelibolu Maratonu’nun lansman toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, TURSET Proje Yönetimi Genel Müdürü Özgür Emeklioğlu, ajans temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

26 Eylül Pazar Günü saat 09.00’da Kilitbahir Kalesi önünden başlayacak olan Uluslararası Gelibolu Maratonu, 10 kilometre, 25 kilometre ve 42 kilometre yanı sıra, 1915 metre Saygı Koşusu şeklinde 4 parkurda koşulacak. Maratona, 11 ülkeden yaklaşık 2 bin 500 sporcu katılacak.

Uluslararası Gelibolu Maratonu’nun ödül töreni ise, saat 13.30’da Namazgah Tabyası’nda yapılacak.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Uluslararası Gelibolu Maratonu yarın başlıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Uluslararası Gelibolu Maratonu yarın başlıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.