Uluslararası Erbil Havalimanı'na SİHA saldırısı
Uluslararası Erbil Havalimanı'na SİHA saldırısı, başlıklı haberin detayında; Irak'ta Uluslararası Erbil Havalimanı'na silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile saldırı düzenlendi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne (IKBY) bağlı terörle mücadele güçleri tarafından yapılan açıklamada, gece saatlerinde ABD askerlerinin bulunduğu Uluslararası Erbil Havalimanı’na SİHA ile saldırı düzenlendiği bildirildi. Uluslararası Erbil Havalimanı tarafından yapılan açıklamada ise, saldırı sonucu herhangi bir hasar meydana gelmediği ve uçuşların 2 sonra yeniden devam etmeye başladığı belirtildi.
Uluslararası Erbil Havalimanı daha önce de benzer saldırılara maruz kalmıştı.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Uluslararası Erbil Havalimanı’na SİHA saldırısı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "12.09.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Uluslararası Erbil Havalimanı’na SİHA saldırısı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.