Uludere'de kar 3 metreyi buldu, iş makinaları karda kayboldu

TAKİP ET

Uludere'de kar 3 metreyi buldu, iş makinaları karda kayboldu, başlıklı haberin detayında; Şırnak'ın Uludere ilçesinde köy ve kırsal alanlarda kar ile mücadele devam ediyor. Kar kalınlığı yer yer 3 metreyi bulurken iş makinaları karda kayboldu.

Reklam
Reklam

Uludere kaymakamlığına bağlı Karayolları 95. Şube şefliği ekipleri hem kırsal alanda hem de köylerde aralıksız olarak karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal alandaki yollar başta olmak üzere yer yer 3 metreyi bulan kar yığınlarını temizleyen iş makinaları çalışma esnasında kar kalınlığında kayboldu. Ekipler, yoğun kar yağışının olduğu günlerde gece mesaisi yaparak aralıksız çalışarak köy ve kırsal alandaki yolları ulaşımın aksamaması için çalışmalara devam ediyor.




Uludere'de kar 3 metreyi buldu, iş makinaları karda kayboldu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 29.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Uludere'de kar 3 metreyi buldu, iş makinaları karda kayboldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)