Uludağ'da aç kalan ayı yerleşim yerine indi - Bursa Haberleri

TAKİP ET

Uludağ'da aç kalan ayı yerleşim yerine indi başıklıklı son dakika haberinde; Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da sezonun kapanmasının ardından aç kalan bir ayı Sarıalan'da yerleşim yerlerine indi. Çöpte yiyecek arayan ayının görüntüleri bölgede yaşayanların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Reklam
Reklam

Uludağ’da otellerin kapanmasının ardından aç kalan ayı, yerleşim yeri olarak bilinen Sarıalan bölgesine indi. Çöpte yiyecek arayan ayı, poşet içindeki çöpleri yerken vatandaşlar tarafından görüntülendi. Sarıalan’da daha evvel de anne ayı ve 3 yavrusu çöpleri karıştırıp karınlarını doyururken görüntülenmişti.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)

"Uludağ’da aç kalan ayı yerleşim yerine indi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Uludağ’da aç kalan ayı yerleşim yerine indi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.