Ülkü Ocaklarından "Sarıkamış yürüyüşü"

TAKİP ET

Ülkü Ocaklarından "Sarıkamış yürüyüşü", başlıklı haberin detayında; Yenişehir Ülkü Ocakları, ilçenin en yüksek köylerinde bulunan şehitlikleri ziyaret ederek Türk bayraklarını yeniledi.

Reklam
Reklam

Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen, Sarıkamış'a selam olsun anma yürüyüşüne zorlu hava şartlarına rağmen çok sayıda vatandaş katıldı. Bursa'nın Yenişehir Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çekil, Yürüyüşümüze, İl Ocak Başkanımız Gül Ahmet Türk, il ve ilçe yöneticilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı. İlçemizin en yüksek köyü olan Kıblepınar'da şehitliğimize giderek hem buradaki hem de Sarıkamış şehitlerimiz için dualar ederek Türk bayrağımızı yeniledik. Sonra Selimiye köyümüzde bulunan Binbaşı Muharrem Beyin kabri başında köy muhtarımız Mehmet Aydın ve âzâlarımızla beraber duamızı ettik. Bu anmaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Şehit ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Rabbim onlardan razı olsun diye konuştu.




Ülkü Ocaklarından Sarıkamış yürüyüşü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Ülkü Ocaklarından Sarıkamış yürüyüşü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)