Ukrayna'da küçük uçak evin çatısına düştü: 4 ölü

TAKİP ET

Ukrayna'da küçük uçak evin çatısına düştü: 4 ölü, başlıklı haberin detayında; Ukrayna'da küçük bir uçağın müstakil bir evin çatısına düşmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Ukrayna’nın Prikarpatya bölgesinde küçük uçak, nedeni henüz belirlenemeyen teknik arıza sonucu bölgede bulunan müstakil bir evin çatısına düştü. Kaza sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Ukrayna Acil Durumlar Servisi Basın Ofisi tarafından yapılan açıklamada, uçağın düşmesi sonucu evde yangın çıktığı ve ekiplerin yangına müdahale ettiği aktarıldı.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


 

Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

 

"Ukrayna’da küçük uçak evin çatısına düştü: 4 ölü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Ukrayna’da küçük uçak evin çatısına düştü: 4 ölü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.