UEFA'dan Halil Umut Meler'e görev

TAKİP ET

UEFA'dan Halil Umut Meler'e görev, başlıklı haberin detayında; Halil Umut Meler, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Salzburg ile Lille arasında oynanacak grup mücadelesini yönetecek.

Reklam
Reklam

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Avusturya’nın Salzburg ile Fransa’nın Lille takımları arasında 29 Eylül 2021 Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu müsabakasını yönetecek. Avusturya’nın Salzburg Stadyumu’nda saat 22.00’de başlayacak müsabakada Halil Umut Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak. Karşılaşmada Mete Kalkavan VAR, Almanya Futbol Federasyonu’ndan Harm Osmers ise AVAR olarak görev yapacak.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"UEFA’dan Halil Umut Meler’e görev" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan UEFA’dan Halil Umut Meler’e görev başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.