UEFA Avrupa Ligi maçında Medipol Başakşehir, Almanya'da 2-1 galip geldi!

TAKİP ET

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nun son haftasında Medipol Başakşehir, Almanya deplasmanında Borussia Mönchengladbach ile karşılaştı. Mücadeleyi 2-1 kazanan Başakşehir grubu lider tamamlayarak tarihinde ilk kez üst tura yükseldi.

Reklam
Reklam

UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında deplasmanda Borussia Mönchengladbach'ı 2-1 mağlup eden Başakşehir, 10 puanla grubu lider tamamlayarak bir üst tura adını yazdırmayı başardı. Turuncu-lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri 44. dakikada İrfan Can Kahveci ve 90. dakikada Enzo Crivelli kaydetti. Alman ekibinin tek golü 33. dakikada Thuram'dan geldi.

ŞENOL GÜNEŞ VE NİHAT ÖZDEMİR'DEN DESTEK

Borussia Mönchengladbach ile Medipol Başakşehir arasında oynanan karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de tribünden takip etti. Özdemir ve Güneş mücadeleyi İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile birlikte izledi. Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaarslan'ın davetlisi olarak Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli futbolcular Kaan Ayhan ve Kenan Karaman da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.

KARŞILAŞMAYA BÜYÜK İLGİ

Borussia Mönchengadbach ile Medipol Başakşehir arasında oynanan kritik mücadeleye futbolseverler ilgi gösterdi. Soğuk havaya rağmen Borussia Park'taki tribünlerin tamamına yakını doldu. Yaklaşık 300 Türk taraftar da kendilerine ayrılan yerde turuncu-lacivertli takıma destek verdi.