Uçurumdan yuvarlanan araçta bir kişinin cesedi bulundu

TAKİP ET

Uçurumdan yuvarlanan araçta bir kişinin cesedi bulundu, başlıklı haberin detayında; İzmir'in Urla ilçesinde deniz kenarında uçurumdan yuvarlandığı belirlenen bir aracın içerisinde yanmış ceset bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

İddiaya göre, Balıklıova Mahallesi’nde deniz kenarında bir hafif ticari araç, deniz kenarında uçuruma yuvarlandıktan sonra yanmaya başladı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçtaki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, araçta yapılan incelemede yanmış bir ceset bulundu. Kimliği tespit edilemeyen ceset, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, cesedin kimliğini belirlemek için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Uçurumdan yuvarlanan araçta bir kişinin cesedi bulundu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Uçurumdan yuvarlanan araçta bir kişinin cesedi bulundu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.