Türkşeker çiftçi lokalleri, yeni üretim sezonuna hazır
Türkşeker çiftçi lokalleri, yeni üretim sezonuna hazır, başlıklı haberin detayında; Türkşeker, yeni iletişim stratejileri çerçevesinde modern bir görünüme kavuşturulan ve pancar çiftçisinin de büyük memnuniyet oluşturan çiftçi lokallerinin 2021-2022 üretim dönemine hazır olduğunu belirtti.
Çiftçilerin çay ve çorba hizmetlerinden ücretsiz bir şekilde faydalanacağı hatırlatılırken, büyüklükleri fabrika kapasitelerine göre belirlenen çiftçi lokallerinin çevre ve iç mekânlarının yeniden düzenlendiği ifade edildi. Yeni kampanya döneminde 7/24 hizmet verecek lokallerde çiftçilerin yararlanabilmesi için mescit ve duş alanları da oluşturuldu.
‘Çiftçi dostu uygulamalar çiftçimizin yüzünü güldürdü’Türkşeker’in 15 fabrikasının tamamında uygulanan “Randevulu Pancar Alım Sistemi” ile pancarını teslim etmek isteyen çiftçilerin bekleme süresi kısalırken, oluşturulan çiftçi lokalleri ile de tarlasından pancarını getiren çiftçilerin ve pancar nakli yapan kamyon şoförlerinin duşunu alıp, sıcak çorbasını içerken sıcak bir ortamda dinlenme fırsatı bulacağı da hatırlatıldı.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Türkşeker çiftçi lokalleri, yeni üretim sezonuna hazır" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Türkşeker çiftçi lokalleri, yeni üretim sezonuna hazır başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.