Türkmen Dağı'nın dondurucu soğuğunda kaplıca keyfi

TAKİP ET

Türkmen Dağı'nın dondurucu soğuğunda kaplıca keyfi, başlıklı haberin detayında; Eskişehirli doğa tutkunları hava sıcaklığının sıfırın altında 15 dereceye kadar düştüğü Türkmen Dağı eteklerinde yer alan Sofça mahallesindeki kaplıcada sıcak suyun tadını çıkardı.

Reklam
Reklam

Eskişehir ve Kütahya sınırları içerisinde yer alan Türkmen Dağı, çok sayıda bitki ve ağaç türünün yanı sıra sert geçen kış aylarında sıcaklığını koruyan termal havuza da ev sahipliği yapıyor. Eskişehirli doğa tutkunları, bölgede eksi 15 derecelerde seyreden ve karla kaplı bölgedeki termal havuza girerek termal suyun tadını çıkardı. Doğa tutkunları, termal suda yüzerek dondurucu soğuğa aldırış etmeden keyifli vakit geçirdi.




Türkmen Dağı'nın dondurucu soğuğunda kaplıca keyfi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Türkmen Dağı'nın dondurucu soğuğunda kaplıca keyfi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)