Türkiye'nin her yerinden insanlar bu köye şifa için geliyor

TAKİP ET

Türkiye'nin her yerinden insanlar bu köye şifa için geliyor, başlıklı haberin detayında; Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Güde köyünde bulunan şifalı suyun adını duyanlar Türkiye'nin her ilinden şifa için bu köye geliyor.

Reklam
Reklam

Pazaryeri ilçesine bağlı 15 kilometre uzaklıktaki Güde köyünde eski taş ocağı mevkiinden çıkan doğal suyun vatandaşlar tarafından böbrek taşlarının düşürülmesine fayda sağladığı belirtiliyor. Şifalı sudan almak için çevre il ve ilçelerden vatandaşlar bin 70 rakımlı Güde köyüne gelirken, köy muhtarlığınca yapılan çeşmede uzun kuyruklar oluşuyor.

Güde köyündeki şifalı sudan bidonlar dolusu dolduran vatandaşlar, suyun başta böbrek taşlarına, şeker hastalığına, tansiyon hastalığına, yüksek kilolara ve ödem oluşumuna karşı etkili olduğunu belirtiyorlar.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Türkiye’nin her yerinden insanlar bu köye şifa için geliyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Türkiye’nin her yerinden insanlar bu köye şifa için geliyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.