Türkiye Motokros Şampiyonası 3. ayağı Gönen'de başladı

TAKİP ET

Türkiye Motokros Şampiyonası 3. ayağı Gönen'de başladı, başlıklı haberin detayında; Türkiye Liqui Moly Motokros Şampiyonası'nın 3. ayağı Balıkesir'in Gönen ilçesinde başladı.

Reklam
Reklam

Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru’nda teknik, beceri, cesaret ve dengenin öne çıktığı şampiyonanın 3. ayağı start aldı. Yarışlar, bugün teknik kontrollerin ardından antrenman ve sıralama turlarıyla tamamlanacak. Yarın ise iki etap halinde yarışçılar, kupa mücadelesi verecek.

Gönen’deki şampiyonada MX1, MX2, MX2 Junior, MX, Veteran, Senior, 85 cc, 65 cc ve 50 cc sınıflarında yarışlar yapılıyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Türkiye Motokros Şampiyonası 3. ayağı Gönen’de başladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası 3. ayağı Gönen’de başladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.