Türkiye'de bağımlısı oldu, Hayatı değişti

TAKİP ET

Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'ta yaşayan 22 yaşındaki Hannah Tittensor'ın Türkiye tatili hayatını değiştirdi.

Reklam
Reklam

Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'ta yaşayan 22 yaşındaki Hannah Tittensor 2015 yılında Türkiye'de tatil yaptı. Türkiye'de yaz tatili yapan Hannah Tittensor tatili süresince bol bol güneşlendi ve bronzlaştı. Bronz tenli olmaktan hoşlanan Hannah Tittensor bu tutkusunu sürdürmek istedi ve vücuduna düzenli olarak enjeksiyonlar yapmayı, güneşlenmeyi ve solaryuma girmeyi alışkanlık haline getirdi.

Melanotan adlı bir maddeyi düzenli ve kontrollü olarak vücuduna enjekte ettiren Hannah Tittensor'ın bedeni güneş ışığı ile temas ettikçe günden güne daha da bronz hale geldi. Ekstrem sonda olduğunu söyleyen Hannah Tittensor, yaşadığı kent Belfast'ta günden güne popüler hale gelen bronz ten trendinin bir parçası olduğunu ve bu uğurda çok sayıda kişinin yasa dışı ilaç kullandığını söylüyor. Düzenli olarak bedenine enjekte ettiği ilacın yan etkilerine rağmen 22 yaşındaki Hannah Tittensor'un 23 yaşındaki erkek arkadaşı Ben Dunlop da aynı işlemi uyguluyor.

Vücuda melanotan maddesini enjekte ettirmenin Belfast'ta bir tür trend haline geldiğini söyleyen Hannah Tittensor kentte hemen hemen herkesin bu işlemi uyguladığını belirtiyor. Haftada üç gün 15 dakika boyunca güneşlendiğini belirten Hannah Tittensor, erkek arkadaşı Ben'in ve kendisinin her ay bir hafta boyunca melanotan enjekte ettiriyor. Bronz rengi çok seven Hannah Tittensor bronzlaştırıcı kremin kendisini pis hissettirdiğini düşünüyor ve bu sebeple teninde kalıcı bronzluk için farklı yöntemler deniyor.

2013 yılından bu yana Instagram kullanan genç kadın yıllar içindeki değişimini de yine buradan takipçileri için paylaşıyor. Türkiye'de tatil yaptığı günden bu yana Instagram'da sık sık bronz tenini ön plana çıkaran fotoğraflar paylaşan Hannah Tittensor nefret mesajları ve sosyal medya linci ile de zaman zaman karşı karşıya kalıyor. Bazı kullanıcılar Hannah Tittensor'u siyahi kadın olmaya çalışmakla suçluyor. "Bazı kızlar tırnaklara ya da saçlarına bakım yapmadan yaşayamaz, benim için de bu durum bronzlaşmak" diyen Hannah Tittensor Ocak 2017'de bronz tenini yeni saç stili ile tamamladığını söylüyor.