Türk Tarih Müzesi özel bir konsere ev sahipliği yapıyor

Türk Tarih Müzesi özel bir konsere ev sahipliği yapıyor başıklıklı son dakika haberinde; Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu, 17 Haziran'da Etimesgut Belediyesi/Türk Tarih Müzesi'nde özel bir konser veriyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu, Etimesgut Belediyesi/Türk Tarih Müzesi’nde özel bir konser verecek. Türk Tarih Müzesi ve Parkının Açık Alanında bulunan 150’nin üzerinde heykel ve 4 ayrı heykel kompozisyonu arasında verilecek olan konser, 17 Haziran’da müzikleri ve dansları ile olduğu kadar görselliği ile de izleyenleri büyüleyecek. Başta Türkiye olmak üzere Kazakistan, Türkmenistan, Kırım, Azerbaycan; Kaşkay, Kerkük, Kıbrıs, Tuva, Tataristan, Gagauzya ve Karaçay’ a ait halk ezgileri ve halk dansları, Türk tarihini anlatan ve yaşatan yüzlerce heykel arasında sergilenecek.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Türk Tarih Müzesi özel bir konsere ev sahipliği yapıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.06.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan "Türk Tarih Müzesi özel bir konsere ev sahipliği yapıyor" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.