Türk bayrağını zirveye diktiler

TAKİP ET

Türk bayrağını zirveye diktiler başıklıklı son dakika haberinde; Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Samrık köyünde bulunun yüksek tepeye Türk bayrağı dikildi.

Reklam
Reklam

AK Parti Emet İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Elmacı, yaptığı açıklamada, ’’Bugün güzel bir etkinliğe imza attık. Emet ilçemize bağlı Samrık köyüne yakın olan en yüksek tepe, Kayabaşı tepesine renklerin en güzelini, bayrakların en güzelini diktik. Bizlere Türk Bayrağını, Trabzon Maçka’dan özel olarak kargo ile gönderen Ahmet Toprak’a teşekkür ediyorum. Bayrağımızı yeni zirvelere dikmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Türk bayrağını zirveye diktiler" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "Türk bayrağını zirveye diktiler" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.