Turizm Taşımacıları Çalıştayı düzenlendi
Turizm Taşımacıları Çalıştayı düzenlendi, başlıklı haberin detayında; Turizm Taşımacıları Federasyonu ve Ulaştırma Bakanlığı paydaşından düzenlenen çalıştayda turizm taşımacılığının sorunları görüşüldü.
Eskişehir Vehbi Koç Kongre Merkezinde düzenlenen çalıştay Turizm Taşımacıları Federasyon Başkanı Necati Bilge, Osmangazi Üniversitesi Ulaştırma Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Karacasu, Eskişehir Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Fatma Yaşlı, Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Sarı, Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Daire Başkanı Kerim Cicioğlu ve birçok şoförün katılımı ile gerçekleşti. Açılış konuşmasıyla başlayan çalıştay, turizm taşımacılarının sorunlarının dile getirilmesiyle devam etti.
Çevre illerden de katılımın olduğu çalıştayda, turizm taşımacılığında kullanılan D2 belgesinin tanıtımı ve bu belgeyle ilgili sorunların konuşulması, çözüm arayış konuları ön plandaydı. Sektördeki kişilerin eğitim seviyesinin belirli bir standarda getirilmesi, hizmet veren kişilere karayolu ve yolcu eğitimi konuları da görüşülenler arasındaydı.Turizm Taşımacıları Çalıştayı düzenlendi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 10.02.2022 tarihinde POLİTİKA haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. POLİTİKA haberleri kategorisinde yer alan Turizm Taşımacıları Çalıştayı düzenlendi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)