TÜRES Kilis Şube Başkanı Aktaş, Rektör Karacoşkun'la bir araya geldi

TAKİP ET

TÜRES Kilis Şube Başkanı Aktaş, Rektör Karacoşkun'la bir araya geldi başıklıklı son dakika haberinde; 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Kilis Şube Başkanı Erdoğan Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, TÜRES Kilis Şube Başkanı Erdoğan Aktaş ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi. Görüşmenin sonunda Rektör Karacoşkun, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Erdoğan Aktaş’a teşekkür etti.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"TÜRES Kilis Şube Başkanı Aktaş, Rektör Karacoşkun’la bir araya geldi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "TÜRES Kilis Şube Başkanı Aktaş, Rektör Karacoşkun’la bir araya geldi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.