Tunceli'de yurda dönüştürülen misafirhane öğrenci alımlarına başladı
Tunceli'de yurda dönüştürülen misafirhane öğrenci alımlarına başladı, başlıklı haberin detayında; Tunceli'nin Pertek ilçesinde erkek öğrenci yurduna dönüştürülen Pertek İl Özel İdaresi binası öğrenci almaya başladı.
Tunceli Valiliğince erkek öğrenciler için yurt olarak düzenlenerek tahsis edilen Pertek İl Özel İdaresi misafirhanesinin yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli olduğu bildirildi. Açıklamada, “Halihazırda misafirhanemizde 50 öğrencimiz kalmaktadır. Misafirhanemizden öğrencilerimizin üniversiteye ulaşımı için hafta içi her gün sabah, öğlen ve akşamları servis imkanı bulunmaktadır. Misafirhanemizde kalmak isteyen öğrencilerimizin valiliğimiz Açık Kapı birimine, Munzur Erkek Öğrenci Yurdu idaresine, Munzur Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına veya Pertek Sakine Genç Meslek Yüksekokulu idaresine isimlerini bildirmeleri yeterli olacaktır” denildi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Tunceli’de yurda dönüştürülen misafirhane öğrenci alımlarına başladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "01.10.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Tunceli’de yurda dönüştürülen misafirhane öğrenci alımlarına başladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.