Tunceli'de helikopter destekli trafik ve asayiş denetimi

TAKİP ET

Tunceli'de helikopter destekli trafik ve asayiş denetimi, başlıklı haberin detayında; Tunceli'de trafik kurallarına uymayan sürücüleri tespit etmek, milli parkta ve vadi boyunca ateşli piknik yapanları tespit amacıyla askeri helikopterle havadan denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde trafik kurallarına uymayan sürücüler ile milli parkta ve vadi boyunca ateşli piknik yapanlara cezai işlem uygulandı.

Reklam
Reklam

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan’ın koordinasyonunda askeri helikopterle havadan trafik ve asayiş denetimi gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz ve İl Jandarma Komutanı Albay Durali Ceylan’ın da katıldığı denetimlerde trafik kurallarına uymayan sürücüler ile milli parkta ve vadi boyunca ateşli piknik yapan kişilere cezai işlem uygulandı.

Tunceli Valiliği, denetimlerin aralıksız şekilde devam edeceğini bildirdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Tunceli’de helikopter destekli trafik ve asayiş denetimi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Tunceli’de helikopter destekli trafik ve asayiş denetimi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.