Tunceli'de bir arazide hint keneviri ve esrar ele geçirildi

TAKİP ET

Tunceli'de bir arazide hint keneviri ve esrar ele geçirildi başıklıklı son dakika haberinde; Tunceli'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir arazide, kenevir ile kubar esrar ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada: “İl Jandarma Komutanlığımız Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince, yasadışı kenevir ekimine yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 367 kök kenevir bitkisi ve 210 gram kubar esrar ele geçirilmiştir” denildi.
Öte yandan şahsa ait olmayan arazide ekilen uyuşturucunun kim ya da kimler tarafından ekildiğinin tespiti amacıyla çalışma başlatıldığı belirtildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Tunceli’de bir arazide hint keneviri ve esrar ele geçirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Tunceli’de bir arazide hint keneviri ve esrar ele geçirildi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.