Tüm Türkiye'nin yüreğini yakan kazayla ilgili şok gelişme

TAKİP ET

Tüm Türkiye'nin yüreğini yakan kazayla ilgili şok gelişme, başlıklı haberin detayında; Afyonkarahisar'da tüm Türkiye'nin yüreğini yakan ve 5 öğrenciyi hayattan kopartan servis kazasıyla ilgili İscehisar İl Milli Eğitim Müdürü ile Okul Müdürü Gülşen Şeyma Özdemir görevden alındı.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz hafta pazartesi günü Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesi Çatağıl köyünde öğrencileri taşıyan servis aracı kaza yapmış, 5 öğrenci hayatını kaybetmiş, 5 öğrenci de yaralanmıştı. Tüm Türkiye’nin yüreğini yakan olayla ilgili servis şoförü ile servisin ihalesini alan araç sahibi tutuklanmıştı. Soruşturmanın devam ettiği acı kazayla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış ile Okul Müdürü Gülşen Şeyma Özdemir, görevden alındı.

Kazaya ilişkin araştırma ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Tüm Türkiye’nin yüreğini yakan kazayla ilgili şok gelişme" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Tüm Türkiye’nin yüreğini yakan kazayla ilgili şok gelişme başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.