Tufanbeyli Sibirya gibi, işçi servisi tipide yolda kaldı

TAKİP ET

Tufanbeyli Sibirya gibi, işçi servisi tipide yolda kaldı, başlıklı haberin detayında; Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde kar yağışının ardından başlayan tipiden dolayı hayat felç olurken, işçi servisi yolda kaldı.

Reklam
Reklam

Tufanbeyli'de kar yağışının ardından hava sıcaklığının eksi 25 dereceye düşmesi hayati olumsuz etkiledi. Tufanbeyli halkı soğuk hava ile mücadele ederken ardından tipinin çıkması yaşanan güçlüğü iki katına çıkardı. Halk tipi nedeniyle sokağa çıkıp ekmek almaya bile gidemiyor. Tipi nedeniyle sadece işe gitmek zorunda olanlar evden çıkıyor. Tufanbeyli bu nedenle terk edilmiş bir şehre döndü. Bir işçi servis aracı da tipi nedeniyle yolda kalınca yardımına belediye ekipleri yetişti. Başka bir servis aracıyla işçiler iş yerine taşındı.

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü de kötü hava koşulları nedeniyle belediyenin 24 saat teyakkuzda olduğunu kendisinin de yardımların başında durduğunu insanlara yardım etmek için evde duramadığını söyledi.

Vatandaşlar uzun yıllardan bu yana bu kadar soğuk görmediklerini söyledi.




Tufanbeyli Sibirya gibi, işçi servisi tipide yolda kaldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Tufanbeyli Sibirya gibi, işçi servisi tipide yolda kaldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)