TTK'da bir işçi göçükte yaralandı

TTK'da bir işçi göçükte yaralandı, başlıklı haberin detayında; Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Beldesi'nde faaliyet gösteren Türkiye Taş Kömürleri Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese Müdürlüğü bünyesinde çalışan maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi yaralandı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Armutçuk Müessesesi’nde gece vardiyasında iş kazası meydana geldi. İddiaya göre, -550 kodunda meydana gelen göçükte işçi A.B. yaralandı. Yaralanan işçinin arkadaşları durumu vardiya amirine bildirmesi ile işçi yer üstüne çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan işçi A.B. ambulansla hastaneye kaldırıldı. İşçinin kolunda kırık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. İş kazası ile ilgili inceleme başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"TTK’da bir işçi göçükte yaralandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan TTK’da bir işçi göçükte yaralandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.