Triatlonda spor faaliyetleri yeniden başladı

TAKİP ET

Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF), Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremler nedeniyle verilen ara sonrası faaliyetlere yeniden başlandığını belirtti

Reklam
Reklam

Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF), Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremler nedeniyle verilen ara sonrası faaliyetlere yeniden başlandığını belirtti.

Federasyondan yapılan açıklamada, faaliyetlere, TTF 2. Etap Triatlon Testleri ile yeniden başlandığı, 9 Nisan'da Alanya'da milli takım seçme müsabakasının gerçekleştirileceği, 14 Nisan'da sonlanacak şekilde çalışma ve eğitim kampının planlandığı vurgulandı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Söz konusu yarışmaya ve kampa bu sezon düzenlenen ilk iki triatlon testinden herhangi birinde A, B ve C barajı geçmiş olan yıldız, genç ve elit kategorisi sporcularımız ve antrenörleri davet edilecektir. Katılım hakkı kazanan isimler, 26 Mart tarihi itibarıyla ikinci testlerin tamamlanmasının ardından federasyonumuzun web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır. Kamp başlangıç tarihi 8 Nisan olup, 9 Nisan tarihinde süper sprint mesafede Izvorani Yarışması'nın seçmesi gerçekleştirilecektir. Olimpik Milli Takım Antrenörü Zekeriya Yücetürk tarafından hazırlanan kamp programı uygulanacak organizasyon süresince antrenör eğitimi konusunda da sunumlar gerçekleştirilecektir."


AA