Trafoya çarparak durabildi

TAKİP ET

Trafoya çarparak durabildi, başlıklı haberin detayında; Trabzon'un Ortahisar ilçesi Soğuksu mahallesinde park halindeki dolmuşun şoförü el frenini çekmeyi unutunca önce bir araca sonrasında ise yamaçtaki trafoya çarparak durabildi.

Reklam
Reklam

Alınan bilgiye göre, Soğuksu mahallesinde sürücüsü belirlenemeyen 61 D 0665 plakalı park halindeki dolmuşun şoförü el frenini çekmeyi unutunca kaymaya başlayan dolmuş önce park halindeki başka bir araca sonrasında ise yol kenarındaki korkulukları aşarak yamaçtaki trafoya çarptı. Yolun alt kısmındaki sitenin bahçesine ramak kala trafoya çarparak durabilen araç içinde kimsenin olmadığı öğrenilirken, çevrede büyük panik yaşandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Trafoya çarparak durabildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Trafoya çarparak durabildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.