Trafo hırsızları suçüstü yakalandı

TAKİP ET

Trafo hırsızları suçüstü yakalandı, başlıklı haberin detayında; Manisa'nın Gördes ilçesinde gece saatlerinde trafodan hırsızlık yapan iki şüpheli jandarma ekipleri tarafından suç üstü yakalandı.

Reklam
Reklam

Olay Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Kıymık Mahallesi mevki’inde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre trafoda şüpheli hareketlerin olduğu ihbarı üzerine Gördes Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Bölgeye gelen ekipler M.D ve Y.D isimli iki şüphelinin hırsızlık girişiminde bulunduklarını tespit ederek suçüstü baskın düzenledi. Şüpheli M.D. ile Y.D. gözaltına alınarak işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü.

Olayla ilgili araştırma başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Trafo hırsızları suçüstü yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Trafo hırsızları suçüstü yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.