Trafikte seyir halindeyken havaya ateş açan sürücü polisin takibiyle yakalandı

TAKİP ET

Trafikte seyir halindeyken havaya ateş açan sürücü polisin takibiyle yakalandı, başlıklı haberin detayında; Afyonkarahisar'da aracı ile seyir halindeyken havaya ateş açan şahıs polisin ısrarlı takibi ile yakalandı.

Reklam
Reklam

Olay, Zafer Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 32 FKR 812 plaka araçtan seyir halindeyken havaya ateş açıldığı ihbarı üzerine harekete geçen ekipler şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Aracın peşine düşen ekipler yaptıkları ısrarlı takip sonrası otomobili olay yerinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binası önünde durdurdu. Polis ardından havaya ateş açtığı öne sürülen ve 10 ayrı suç kaydı bulunan H.D. (22) isimli şahsı gözaltına alan ekipler araçta yaptıkları aramada ise ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli sonrasında Kocatepe Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Trafikte seyir halindeyken havaya ateş açan sürücü polisin takibiyle yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Trafikte seyir halindeyken havaya ateş açan sürücü polisin takibiyle yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.