Trabzonspor ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı

TAKİP ET

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor'un golünü 50. dakikada Sörloth, Galatasaray'ın golünü ise 90. dakikada Nagatomo kaydetti.

Reklam
Reklam

Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Trabzonspor,Medical Park Stadyumu'nda Galatasaray ile karşıya geldi. Ali Palabıyık'ın yönettiği mücadele, 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavili takımın golünü 50. dakikada Sörloth kaydetti. Galatasaray'ın golü ise 90. dakikada Yuto Nagatomo'dan geldi.
Bu beraberliğin ardından Trabzonspor 23, Galatasaray 20 puana ulaştı. Süper Lig'de önümüzdeki hafta Trabzonspor, Antalyaspor'a konuk olacak. Galatasaray, Alanyaspor'u ağırlayacak.

SOSA CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Karşılaşmanın 26. dakikasında Ömer Bayram, Pereira ile yaşadığı tartışmadan dolayı sarı kart gördü. Sosa ise hakeme itirazlarından dolayı Trabzonspor'da sarı kart gören isim oldu. Sosa, sarı kart görmesiyle beraber cezalı duruma düştü. Arjantinli futbolcu, takımının ligde gelecek hafta deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

CALEB EKUBAN GERİ DÖNDÜ
Trabzonspor'da ayak tarak kemiğinde oluşan kırık nedeniyle sahalardan uzak kalan Caleb Ekuban, 9 lig maçının ardından kadroya dahil oldu. İngiliz forvet Daniel Sturridge ise üç lig maçı sonrası kadroda yer alırken, Galatasaray karşısında yedek soyundu.

TARAFTARLAR MAÇA İLGİ GÖSTERDİ
Bordo-mavili takımın taraftarları tribünlerin tamamına yakınını doldurdu. Galatasaray taraftarları ise deplasman tribünündeki yerini alarak takımlarını destekledi. Öte yandan kentte etkili olan sağanak nedeniyle saha çizgileri yeniden çizilerek belirginleştirildi.