Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor, başlıklı haberin detayında; Trabzonspor, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan çalışmaya milli takım kamplarında bulunan oyuncular katılmadı. Bordo-mavililer antrenmanda dinamik ısınmanın ardından teknikle bağlantılı koordinasyon ve rondo çalışması gerçekleştirildi. Dayanıklılık koşusu ile devam eden antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı.
Yarını izinli olarak geçirecek olan Trabzonspor, 7 Eylül salı günü yapacağı antrenmanla hazırlıklarına yeniden başlayacak.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.