Trabzonspor, Enis Destan'ı sağlık kontrolünden geçirdi

TAKİP ET

Trabzonspor, Enis Destan'ı sağlık kontrolünden geçirdi, başlıklı haberin detayında; Transfer çalışmalarını sürdüren ve bir süredir Altınordu'nun başarılı hücumcusu Enis Destan ile görüşen Trabzonspor, bu transferde mutlu sona ulaşırken, genç yıldızı sağlık kontrolünden geçirdi.

Reklam
Reklam

Transfer çalışmalarını sürdüren ve kadrosunu yaptığı takviyelerle güçlendiren Trabzonspor, Altınordu'nun 19 yaşındaki santrforu Enis Destan'ı kadrosuna kattı. Bu futbolcu için yapılan görüşmeler sonucunda mutlu sona ulaşan Süper Lig'in lideri, genç oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirdi.




Trabzonspor, Enis Destan'ı sağlık kontrolünden geçirdi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Trabzonspor, Enis Destan'ı sağlık kontrolünden geçirdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)