Trabzonspor'dan Abdulkadir Parmak ve Dorukhan Toköz açıklaması

TAKİP ET

Trabzonspor'dan Abdulkadir Parmak ve Dorukhan Toköz açıklaması, başlıklı haberin detayında; Trabzonspor'da, Kasımpaşa maçında sakatlanan Abdulkadir Parmak ve Dorukhan Toköz'ün tedavilerine devam edildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden bir açıklama yapan Kulüp Doktoru Op. Dr. Hakan Çelik, Abdulkadir Parmak ve Dorukhan Toköz’ün sağlık durumuyla ilgili, “Kasımpaşa karşılaşmasında sakatlanan Abdulkadir Parmak’ın yapılan muayenesi ve bugün çekilen MR’ı neticesinde sol uyluk arka adalesinde grade 1 kas yaralanması tespit edilmiş olup, oyuncumuzun tedavisine devam edilmektedir. Aynı müsabakada rakip oyuncuyla girdiği ikili mücadelede sağ kalçasına aldığı darbe sonrası zorlanma tespit edilen Dorukhan’ın ise çekilen MR’ında sağ uyluk üst adale tendonunda gerilme ve ödem tespit edilmiş olup, oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Trabzonspor’dan Abdulkadir Parmak ve Dorukhan Toköz açıklaması" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Trabzonspor’dan Abdulkadir Parmak ve Dorukhan Toköz açıklaması başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.