Trabzonspor borsada da kazandı

TAKİP ET

Trabzonspor borsada da kazandı, başlıklı haberin detayında; Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-1 yenen Trabzonspor, borsada da değer kazandı. Kulübün hisseleri yüzde 4,14 arttı.

Reklam
Reklam

Fenerbhçe galibiyetiyle haftayı kapatan Trabzonspor’un yüzü borsa da güldü. Kulübün hisseleri yeni haftada yüzde 4,14 değer kazandı. Trabzonspor’un hissesi şu sıralarda 3,27 liradan işlem görüyor.

Fenerbahçe cephesinde ise durum aksi yönde ilerliyor. Mağlubiyetin ardından borsada işlem gören Fenerbahçe hisseleri kayba uğradı. Kulübün hisseleri yüzde 2,14 geriledi. Hisseler 30,18 lira seviyesinde bulunuyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Trabzonspor borsada da kazandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "EKONOMİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan Trabzonspor borsada da kazandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.