Torununa kardan inek yaptı

TAKİP ET

Torununa kardan inek yaptı, başlıklı haberin detayında; Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bir dede torunlarına kardan inek yaptı.

Reklam
Reklam

Samsat ilçesi Yarımbağ köyünde Ramazan Tepe torunları Ayşe Beren Tepe ve Ramazan Asaf Tepe için kardan inek yaptı. Torunları kendisinden kardan adam isteyince Ramazan Tepe, kardan adam yerine kardan inek yaptı.

Kardan ineği yaptıktan sonra yuralınıda yapan Ramazan Tepe, torunlarına kardan inekten süt sağdırdı. Sosyal medyaya düşen fotoğraf kısa sürede bir çok beğeni aldı.




Torununa kardan inek yaptı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Torununa kardan inek yaptı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)